1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (6 Votes)
امتیاز کاربران
ضعیفعالی 

بسیاری از رفتارهای انسان با سازوكارهای نفوذ بر خـود[1]، برانگیخته و كنترل می شوند. در میان مكانیسم های نفوذ برخود، هیچ كدام مهمتر و فراگیرتر از باور به خودكارآمدی شخصی نیست (باندورا[2]، 1997). اگر فردی باور داشته باشد كه نمی تواند نتایج مورد انتظار را به‌دست آورد، و یا به این باور برسد كه نمی تواند مانع رفتارهای غیرقابل قبول شود، انگیزه او برای انجام كار كم خواهد شد. اگرچه عوامل دیگری وجود دارند كه به عنوان برانگیزنده های رفتار انسان عمل می كنند، اما همه آنها تابع باور فرد هستند (رمزدن، 1997).

 فایل حاضر 28 صفحه مطلب با فونت 14 B Lotus در مورد مبانی خودکارآمدی و همچنین 10 مقاله مرتبط با بحث خودکارآمدی می باشد که می تواند کمک شایانی به شما در نوشتن فصل 2 پایان نامه بنماید. تمامی مطالب در این فایل دارای رفرنس معتبر می باشند.

 مشخصات کلی فایل مبانی نظری در مورد خودکارآمدی:

تعداد صفحه: 15 (فونت 14)

تعداد رفرنس: 16 رفرنس

حجم فایل: 3.86 مگابایت 

قیمت: با تخفیف 50 درصد فعلا  12500 تومان

صفحات نمونه:

 (برای مشاهده بزرگ تر کلیک کنید)

 

نکته مهم: برخلاف سایت های مشابه، تمامی مطالب این سایت قبل از انتشار از نظر کیفیت مطالب و قابل استفاده بودن در فصل دوم پایان نامه بررسی شده است.

سرفصل های موجود در این فایل عبارتند از:

  • مفهوم خودكارآمدی
  • اثرات خودكارآمدی بر كاركردهای روان شناختی
  • انتخاب اهداف
  • كسب نتایج یا پیامدهای مورد انتظار
  • اجرای اهداف
  • میزان تلاش
  • میزان استقامت و پشتكار
  • استرس و فشار روانی
  • تأثیرخودكارآمدی بر عواطف
  • راهبردهای ایجاد و تغییر نظام باور خودكارآمدی کارکنان
  • تجربه های موفق
  • تجربه های جانشینی
  • ترغیب های كلامی یا اجتماعی
  • حالات عاطفی و فیزیولوژیك

    قیمت با تخفیف 50 درصد فعلا 12500 تومان!

برای خرید کلیک کنید:

 نمونه ای از متن این فایل:

خودشناسی از طریق پردازش مهارتهای شناختی، انگیزشی و عاطفی كه عهده دار انتقال دانش و توانائیها به رفتار ماهرانه هستند، فعال می شود. به‌طور خلاصه، خودكارآمدی به داشتن مهارت یا مهارتها مربوط نمی شود، بلكه داشتن باور به توانایی انجام كار در موقعیتهای مختلف شغلی، اشاره دارد.
باور كارآمدی عاملی مهم در نظام سازنده شایستگی انسان است. انجام وظایف توسط افراد مختلف با مهارتهای مشابه در موقعیتهای متفاوت به‌صورت ضعیف، متوسط و یا قوی و یا توسط یك فرد در شرایط متفاوت به تغییرات باورهای كارآمدی آنان وابسته است. مهارتها می توانند به آسانی تحت تأثیر خودشكی[1] یا خود تردیدی قرار گیرند، درنتیجه حتی افراد خیلی مستعد در شرایطی كه باور ضعیفی نسبت به خود داشته باشند، از توانائیهای خود استفاده كمتری می كنند (باندورا ۱۹۹۷). به همین دلیل، احساس خودكارآمدی، افراد را قادر می سازد تا با استفاده از مهارتها در برخورد با موانع، كارهای فوق العاده ای انجام دهند (وایت ۱۹۸۲). بنابراین، خودكارآمدی درك شده عاملی مهم برای انجام موفقیت آمیز عملكرد و مهارتهای اساسی لازم برای انجام آن است.

دیدگاه‌ها   

 
+7 #4 سهرابی نیا 1397-01-20 13:20
با سپاس. راضی بودم و 5 ستاره دادم.
نقل قول کردن
 
 
+10 #3 آشناداری 1396-04-15 07:18
هم خود مبانی نظری خوب بود و هم 10 تا مقاله همراهش و هم قیمتش. با تشکر از مدیریت سایت.
نقل قول کردن
 
 
+11 #2 محمد دولت پرست 1395-11-09 15:11
خیلی مرتب و کامل بود. پرسشنامه خودکارآمدی رو اضافه کنید لطفا
نقل قول کردن
 
 
+12 #1 صابریان 1395-10-12 09:43
ممنونم از شما
نقل قول کردن
 

نوشتن دیدگاه

در صورتی که مشکل شما (فوری) می باشد با ایمیل iranphe@gmail.com مکاتبه کنید.


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

نکته مهم: برای جلوگیری از کپی برداری سایت های مشابه، تمامی مبانی نظری های این سایت هر دو هفته یک بار ویرایش شده و به صورت به روز تر منتشر می شوند.

توجه: محصولات این سایت طراحی و یا ویرایش شده توسط مسئولین سایت بانک پرسشنامه و مبانی نظری ایران می باشند. لذا، حق انتشار الکترونیکی آن صرفا متعلق به سایت انک پرسشنامه و مبانی نظری ایران (www.iranque.ir) بوده و هر گونه کپی برداری و یا انتشار الکترونیکی آن پیگرد قانونی به دنبال خواهد داشت.